Ultimele Leacuri
recent

Cum sa-ti intaresti venele folosind leacurile naturii!

Aspectul neplacut al venelor la tinerete dar mai ales afectiunile dureroase spre batranete au determinat tot mai multi oameni sa recurga la chirurgia plastica ocolind leacurile naturii. De mii de ani oamenii folosesc afinul pentru a trata afectiuni ce tin de vene si pentru intarirea capilarelor si vaselor limfatice. 

De la retete complexe sau banale acest fruct ieftin iti poate reda ceea ce ai mai scump sanatatea. Despre afin au fost realizate numeroase studii care au confirmat efectul asupra vaselor mici de sange iar cercetatorii au descoperit ca antocianinele din aceste fructe intaresc capilarele si le reduc permeabilitatea. Acesti antioxidanti, denumiti antocianine in asociere cu vitamina C, lupta impotriva radicalilor liberi.
Pe langa beneficiile pe care le are asupra venelor afinele mai pot fi folosite in diferite tratamente naturiste. Cercetatorii au stabilit ca afinul este eficient si in tratarea unor dificultati de vedere fiind capabil chiar sa stimuleze capacitatea ochiului uman de a se adapta la intuneric. Un studiu realizat in anul 1989 confirma rezultatele exceptionale ale folosirii afinului in ameliorarea cataractei.
Daca pana aici am amintit despre fructul de afin trebuie sa subliniem si importanta frunzelor de afin care sunt cunoscute ca fiind dintre leacurile naturii care dau rezultate in tratamentul diabetului.
Trebuie mentionat totusi ca este contraindicat femeilor gravide si care alapteaza dar si in asocierea cu medicamente anticoagulante. Daca nu ai posibilitatea consumului de afine direct din natura poti incerca acest leac al naturii si sub forma de tratament cu tablete de extract de 60 mg de afine (doua sau trei tablete pe zi)sau 50 de picaturi din extract lichid intr-un pahar de 200 ml de apa de preferat intre mese. Imbunatatirea la nivelul venelor si ochilor ar trebui sa se vada dupa aproximativ doua luni.
Leacurile Naturii

Leacurile Naturii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leacurile Naturii. Un produs Blogger.